Met welke paarden/pony’s werk ik?

De coaching sessies vinden plaats op een privé-locatie in Bleskensgraaf. Dit betekent dat er over het algemeen veel rust is tijdens de sessie. Mocht u het leuk vinden om een coaching sessie te volgen met uw eigen paard is dit in overleg zeker mogelijk.
Op de locatie zijn meerdere paarden/pony’s maar alleen met de genoemde paarden hieronder vinden de sessies plaats.

Sundance
Sundance is geboren en 1999 en is een KWPN ruin. Hij is lief, eerlijk en betrouwbaar.
Hij is een dominante ruin, de echte leider van de kudde. 

Tinie
Tinkie is geboren in 2014 en is een Tinker merrie. Tinkie is nieuwsgierig, grappig maar ook een echte binnenvetter. Ze vind veel dingen spannend maar laat dit vaak te laat merken.

Bibi
Bibi is een Shetlander merrie, geboren op 27 april 2001. Lena is haar dochter. Ondanks dat Bibi ontzettend van knuffelen houdt is ze ook een dominante merrie die graag haar eigen zin doet.

Lena
Lena is een Shetlander merrie en de dochter van Bibi.
​Lena is onwijs lief, knuffelig en ontzettend eigenwijs. Maar daarnaast is ze eigenlijk ook heel onzeker waardoor ze veel dingen spannend vind. Hier vlucht ze dan het liefst voor weg.

Hunter
Nee, dit is geen paard. Dit is Hunter, een onwijs lieve Labrador reu geboren in 2018. Ondanks dat ik graag de paarden inzet, gebeurt het wel eens dat ik ervoor kies om een sessie samen met Hunter te doen. Hunter is namelijk heel goed in kunstjes doen, maar het is een echte kunst om hem te laten doen wat jij wilt! Samen met Hunter kunnen vooral kinderen goed leren hoe je ervoor zorgt dat je assertief bent zodat mensen (en dieren) naar je luisteren.