Tarieven

Intake gesprek (altijd voorafgaand aan een nieuw individueel traject)   €45,-*
Sessie paardencoaching individueel                                           €50,- (ca. 1 uur)

Sessie paardencoaching team/groep                                          Prijs in overleg.
Sessie paardencoaching op locatie                                              €50,- (ca. 1 uur + 0,19 cent per kilometer vanaf 2974BK).
Combi-deal paardencoaching                                                      €495,-
(intakegesprek + 10 sessies paardencoaching)

U krijgt altijd een factuur. De factuur ontvangt u maandelijks, behalve in het geval van de combi-deal. De factuur dient u binnen 14 (werk)dagen te betalen.

Paardencoaching wordt over het algemeen niet vergoed door de verzekering of vanuit de PGB (jeugd). Doordat ik beschik over een SKJ registratie kan de begeleiding eventueel wel vergoed worden vanuit de PGB (jeugd). Hiervoor zult u zelf een aanvraag moeten doen via uw gemeente.

De gemiddelde prijs voor een uur paardencoaching schommelt tussen de €75-€100. Doordat ik de prijzen laag kan houden door diverse redenen zijn de sessies bij mij betaalbaar maar garandeer ik nog steeds professionaliteit en kennis.

* Een intakegesprek bestaat uit een gesprek waarbij er wordt gekeken naar welke doelen er gevormd kunnen worden en wat paardencoaching voor u/jullie kan betekenen. Hierna wordt er een korte sessie gedaan om te wennen aan de paardencoaching en een introductie te geven op de paardencoaching.